KOJI-AJI®

  • Initial impact (Umami), long lasting
  • Enzyme decomposition
  • Rich in natural glutamate:
    raw material is wheat gluten
  • Stable against heat and low pH



KOKUMI_Seasonings/Bilder/KOJI-AJI/koji-aji.gif

  • Suggested dosages: 0.3 – 3 g/kg
  • Declaration: natural flavouring,
    flavouring preparation (88/388/EEC)
  • Packaging: 1 kg x 10 pkts / Carton box
  • Storage and Shelf life: 12 months in the original package,
    under cool and dry conditions, keep away from direct sunlight and rain.





NEWS

Kennzeichnung von Lebensmitteln, die unter Verwendung des Enzyms Transglutaminase hergestellt werden.
15.06.2014
mehr

Kennzeichnung von Lebensmitteln, die unter Verwendung des Enzyms Transglutaminase hergestellt werden
16.11.2011
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Status des bewährten Enzyms Transglutaminase (TG) unverändert
21.05.2010
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Transglutaminase-Informationsseite online
11.05.2010
mehr

Pressemitteilung – Transglutaminase und Transparenz
22.04.2010
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